Neprehliadnite

PGA of America sa sťahuje z Floridy do Texasu

 

Organizáciu amerického profesionálneho golfu PGA of America čaká sťahovania. Zo starej adresy na Floride sa presunie do developerského projekte neďaleko Dallasu, ktorý stál viac ako pol miliardy dolárov. Texas sa tak vráti na mapu mužských golfových majorov.

Súčasťou komplexu vo Friscu 50 kilometrov severne od Dallasu bude hotel s 500 izbami, gigantické konferenčné centrum, dve golfové ihriská, jedno ďalšie kratšie deväťjamkové a cvičné plochy. Rozhodnutie o sťahovaní nasledovalo potom, čo mestská rada vo Fricsu odsúhlasila balíček investičných ponúk.

Prvý turnaj, ktorý pokrstí tamojšie plochy bude Senior PGA Championship v roku 2023. Súčasťou dohody je, že sa tam bude v rokoch 2027 a 2034 konať US PGA Championship, teda major organizovaný PGA of America. Rovnakú adresu by mala mať aj pobočka Ryder Cupu.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv