Neprehliadnite

LET Q-school: Češka Váňová si udržala kartu

 

Česká profesionálna golfistka Šideri Váňová si síce udržala kartu na najprestížnejšiu ženskú túru na starom kontinente – Ladies European Tour aj v budúcej sezóne, ale s limitovaným počtom štartov. Vo finálovej fáze Q-School LET obsadila konečnú delenú 43. pozíciu a vybojovala si tak kartu kategórie 9b.

V tejto sezóne odohrala Váňová na Ladies European Tour celkovo osem turnajov, pričom na dvoch prešla katom. Vlani si ale v kvalifikačnej škole vďaka tomu, že skončila do 25. miesta, uhrala kartu kategórie 8. O podobné umiestnenie v tohtoročnej Q-School sa pripravila nevydareným vtupom do záverečného dejstva finálovej fázy v Amelkis Golf Clube.

Ďalšej českej profesionálke v štartovom poli sa už tak nedarilo. Do piateho posledného kola v marockom Marrakéši sa neprebjovala Lucie Hinnerová, ktorá neprešla katom a svoj cieľ dostať sa na LET musí minimálne o jeden rok odložiť.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv