Neprehliadnite

Lefty a Tiger si zopakujú lukratívny duel legiend

 

Podľa informácií zámorských medií napíše nedávny prestížny súboj golfových legiend, ktorý sa uskutočnil pod názvom The Match, napíše svoje ďalšie pokračovanie. Americkí golfisti Phil Mickelson a Tiger Woods budú údajne bojovať o lukratívnu odmenu 9 miliónov dolárov (7,892.659 eur) aj v rokoch 2009 a 2010.

Po premiérovom ročníku museli aj golfoví skeptici uznať, že napriek kritickým predpovediam to nebola vôbec nudná akcia. Po pomalšom rozbehu videli diváci dramatické divadlo na 22 jamiek. Víťazný „Lefty“ za triumf v mikrosúboji so štrnásťnásobným major šampiónom zinkasoval spomínaných 9 miliónov USD. Celý event hodnotia pozitíve nielen športoví fanúšikovia, ale aj samotní organizátori.

Určité technické problémy nastali pri poskytovaní internetového prenosu, ale vzhľadom na skutočnosť, že právo na prenos si za necelých 20 USD (17,50 eur) kúpilo okolo milión záujemcov, neboli komplikácie ani pri finančnej refundácii. Spokojnosť s podujatím na ihrisku Shadow Creek neďaleko Las Vegas neskrývali ani zástupcovia sponzorov, ktorí si s legendárnym duom zahrali Pro-Am snov.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv