Neprehliadnite

Kapitán Björn splnil sľub, nechal si „potetovať“ zadok

 

Dán Thomas Björn dodržal sľub, ktorý verejne prezentoval ešte septembrovým zápasom o Ryder Cup s Američanmi. Kapitán európskeho tímu si víťazné skóre 17,5:10,5 z ihriska Le Golf National neďaleko Paríža nechal vytetovať spolu so siluetou poháru na ľavú polovicu zadnej časti tela.

Štyridsaťsedemročný severan z celé akcie zverejnil na twitteri zostríhané minútové video, ktoré začína jeho príchodom do londýnskeho salónu a končí záberom na hotovú „kerku“.  „Sľúbil som, že to urobím. Príjemné Vianoce,“ skonštatoval na záver Björn, ktorý občas pod „tetovacou“  ihlou viditeľne trpel.

 

Európski golfisti v tradičnom súboji proti USA, ktorý sa koná každé dva roky, predĺžili domácou neporaziteľnosť, ktorá trvá už od roku 1997. Kapitán Björn sľúbil, že sa v prípade výhry nechá tetovať, ale na mieste, kde kresbu uvidí len jeho priateľka Grace.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv