Neprehliadnite

Forbes: Woods v Top 10 medzi najbohatšími celebritami USA

 

V aktuálnom rebríčku renomovaného ekonomického časopisu Forbes figuruje Tiger Woods medzi desiatimi najbohatšími americkými celebritami. Hviezdnemu športovcovi, ktorý sa po problémoch v osobnom aj profesionálnom živote vrátil medzi golfovú elitu, patrí v prestížnom poradí deviate miesto s odhadovaným celkovým majetkom 800 miliónov dolárov (701,569.762 eur).

Štrnásťnásobný major šampión síce neuspel v lukratívnom exhibičnom mikrosúboji s Philom Mickelsonom o decembrovým 9 miliónov USD (7,892.659 eur), no napriek tomu si za posledný kalendárny rok pripísal na svoje bankové konto celkovo 50 miliónov dolárov (43,848.110 eur).

Woods v priebehu sezóny podpísal niekoľko nových kontraktov a ďalšie sú v štádiu rokovaní. Navyše, sľubne sa rozvíja jeho doterajší biznis ako v golfovom priemysle, tak aj mimo neho a vďaka vydarenému „comebacku“ si opäť zvyká aj na čisto turnajové prémie a odmeny. Najviac si vylepšil bilanciu vďaka prvenstvu na záverečnom evente TOUR Championship, za ktoré zinkasoval 5,443.841 dolárov (4,774.043 eur).

Tiger však nie je jediným zámorským športovcom v americkom rebríčku najbohatších celebrít. Dokonca na štvrtej priečke sa umiestnil legendárny basketbalista Michael Jordan, ktorý si za posledný rok polepšil o 400 miliónov dolárov (350,784.881 eur) a tak jeho celkové imanie činí 1,7 miliardy USD (1,49 mld. eur). Najbohatšou americkou celebritou je filmový režisér, producent a scenárista George Lucas z čiastkou 5,4 miliardy dolárov (4,73 mld. eur).

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv