Neprehliadnite

Czech Masters 2019 bude v polovici augusta

 

Vedenie European Tour v pondelok zverejnilo oficiálny kalendár na novú sezónu. Súčasne je už známy aj termín šiesteho ročníka turnaja D+D REAL Czech Masters na Albatrosse, ktorý sa uskutoční 15. až 18. augusta 2019.

Elitný turnaj na území České republiky sa tak bude konať o týždeň skôr ako v tejto sezóne. Predchádzať mu bude súťaž Shot Clock Challenge, ktorá je už zapísaná v kalendári, ale jeho dejisko zatiaľ oznámené nebolo. Z Prahy sa potom European Tour presunie do Švédska na Scandinavian Invitation. Medzi hlavné novinky novej sezóny patrí povýšenie Abu Dhabi HSBC Championship presented by EGA medzi turnaje Rolex Series.

Napriek strate generálneho sponzora sa bude aj v roku 2019 hrať British Masters, ktoré bude hostiť po Justinovi Roseovi ďalší Angličan – Tommy Fleetwood. Sezóna 2018/2019 odštartovala na Europan Tour už v novembri 2018 len štyri dni po tohtoročnom finále DP World Tour Championship v Dubaji. Prvým turnajom nového ročníka bude opäť Hong Kong Open.

Než sa European Tour po prvý raz pozrie na európsky kontinent, podľa ktorého má svoj názov, prebehne dvadsať turnajov takmer vo všetkých kútoch sveta okrem Južnej Ameriky. Celkovo túra Tour počas 48 turnajov zavíta do viac ako 30 krajín sveta na piatich kontinentoch.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv