Neprehliadnite

Alfred Dunhill Championship: Lipsky ukončil nevydarený rok titulom

 

Posledný turnaj v kalendárnom roku 2018 na European Tour sa stal korisťou Davida Lipského, ktorý ovládol event Alfred Dunhill Championship v Leopard Creek CC v Juhoafrickej republike. Z piatich turnajov v novej sezóne tak dva vyhrali americkí golfisti.

Golfista so židovsko-kórejskými koreňmi získal plnú kartu na európskom okruhu po premiérovom prvenstve na Omega European Masters 2014 a členom túry je dodnes. Svoj druhý titul tak získal až o štyri a pol roka neskôr. Prišiel v správny čas, pretože Lipskému hrozila strata karty za 95. miesto v Race to Dubai.

„Mám za sebou náročný rok. Nehral som dosť dobre a skutočne som s tým bojoval. Uzavrieť to však s výhrou je niečo mimoriadne. V roku 2019 sa teším na veľké veci,“ skonštatoval 30-ročný zámorský golfista, který v roku 2014 vyhral Order of Merit na Asian Tour a na vďaka tomu štartoval na British Open (v Top 60).

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv