Neprehliadnite

Zmeny v košickej Alpinke

 

V golfovom klube Alpinka Košice sumarizovali uplynulú sezónu, ktorá mal už poradové číslo dvanásť. Netuctový ročník sa niesol v znamení tradičných, ale aj výnimočných klubových podujatí a turnajov. Na nový ročník 2019 sa neďaleko východnej metropoly čiastočne pripravovali už v tejto sezóne.

„Dôvodom je fakt, že na Alpinke prebehlo prenormovanie golfového ihriska, pričom došlo k niektorým zmenám vrátane HCP jamiek. V novej sezóne sa chceme dôslednejšie venovať najmenším golfistom, pre ktorých pripravujeme pravidelné bezplatné tréningy pod vedením Pro-trénera Tomáša Juska. Znovu plánujeme usporiadať golfové kempy pod vedením Pro trénerky Soni Jenčušovej. Kvality malých golfistov preveríme na turnaji Alpinka Young Stars 3,“ informovala manažérka Slávka Gabriková.

Vedenie košického klubu chce aj v roku 2019 spolupracovať s nadáciou Úsmev ako dar a pomôcť deťom z detských domovov usporiadaním charitatívneho golfového turnaja. „Vieme, že naši členovia a majitelia golfového ihriska budú pri tomto podujatí štedrí ako každý rok . Naše handicapové golfové turnaje mali a veríme, že aj v novej sezóne budú mať dobré odozvy a hojnú účasť golfových hráčov,“ dodala Gabriková.

Počas zimnej sezóny si môžu záujemcovia vyskúšať hru na golfovom simulátore, ktorý je situovaný v klubovom dome. Okrem toho budú v areáli golfového ihriska pre verejnosť pripravené trasy na bežecké lyžovanie. Členovia GK sa môžu tešiť aj na golfový ples v hoteli Bankov, ktorým odpália novú sezónu.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv