Neprehliadnite

V Sedíne bilancovali uplynulú sezónu

 

V ambicióznom golfovom klube na brehu Malého Dunaja odohrali v uplynulej sezóne množstvo komerčných turnajov, na ktorých sa stretli stovky hráčov v príjemnej atmosfére a so špičkovým servisom.

Rovnako sa v Sedíne odohrali aj športové turnaje, či už pod hlavičkou SKGA, alebo iných asociácií združujúcich golfistov. Okrem turnajov si našlo do relatívne nového rezortu cestu množstvo hráčov, ktorí sa tam pravidelne vracajú, ale aj noví hráči, ktorí čaro Sedin Golf Resort iba objavujú.

„V rámci klubových turnajov sme odohrali za uplynulú sezónu celkom 23 súťažných kôl. V klubových turnajoch boli zaradené HCP turnaje, 9 jamkové turnaje, texas scramble dvojíc, ale aj otvárací turnaj sezóny a majstrovstvá klubu. Majstrom klubu sa stal Vladimír Veselovský a úradujúcou majsterkou klubu je Iveta Kokošová,“ uvádza sa v hodnotiacej správe klubu.

V celoročnej súťaži Eclectic odohrali golfoví nadšenci celkovo 15 kôl, v ktorých spolu súperilo 129 hráčov. Do súťaže boli zaradené Granden Golf Cup turnaje a Good Morning turnaje. Podľa propozícií súťaže, podmienkou vyhodnotenia bolo odohratie minimálne ôsmich íventov za sezónu. Túto podmienku sa však nepodarilo splniť ani jednému z hráčov, ktorí sa do súťaže zapojili.

Hlavné ceny v oboch kategóriách sa preto presunuli do budúcej sezóny. Najúspešnejším hráčom v súťaži Eclectic sa v kategórii +4 – 18,4 stal Peter Lieskovský , ktorý mal po absolvovaní štyroch kôl najlepšie skóre 66 rán. V súťaži 18,5 – 54 sa podarilo najmenej úderov na 18 jamkách zahrať hneď dvom aktérom – Jaroslavovi Belovičovi a Júliusovi Haškovi (obaja 87 úderov).

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv