Neprehliadnite

V GC Welten Báč už zazimovali

 

Sezónu klubových turnajov zakončili v Golf Clube Welten Báč turnajom o Pohár prezidenta GC Welten 2018. Napriek tomu, že účastníkom podujatia počasie veľmi neprialo, cestu na zelený koberec si našlo 63 hráčov, ktorí boli napokon svedkami sympatických výsledkov a výkonov vo všetkých kategóriách. Najmä v seniorskej kategórii sa rozhodovalo o víťazovi až na posledných jamkách.

V hlavnej súťaži triumfovala Monika Miháleková (70 netto rany) pred Oliverom Čižmárom (72) a Petrom Bizoňom (74), kategóriu Senior zasa ovládol Silvester Pulmann (32 Stb. Netto) pred Štefanom Novákom (32) a Eduardom Csongom (31). V kategórii 37 – 54 sa tešil z prvenstva Michal Izák (43 Stb. Netto) pred Štefanom Cziborom (12).

„Už myslíme na rok 2019, v ktorom pripravujeme pre našich členov a priaznivcov pokračovanie v obľúbených túrach Senior Tour of Four Countries a Golf & Style Trophy.V kalendári máme aj množstvo klubových turnajov formou Texas Scramble. Čo sa týka údržby ihriska, tak pripravujeme výmenu piesku v bunkroch,“ informoval manažér golfového klubu neďaleko Šamorína Miroslav Mazúch.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv