Neprehliadnite

Turkisch Airlines Open: Angličan Rose opäť svetovou jednotkou

 

Anglický golfista Justin Rose obhájil titul na turnaji Turkish Airlines Open z kalendára European Tour a v aktuálnom svetovom rebríčku sa vrátil na prvé miesto miesto. Na ihrisku v tureckej Antalyi zdolal Číňana Li Chao-tchunga v dodatočnom rozstrele. Tridsaťosemročný Rose vstupoval do záverečného kola s odstupom troch úderov za ázijským súperom, dokázal ale manko stiahnuť a po štyroch dejstvách mali obaja skóre -17.

Na prvej dodatočnej jamke síce Rose pokazil ranu na birdie a zapisoval par, Li Chao-tchung ale nedokázal jeho zaváhanie využiť a po nevydarených patoch o jednu ranu prehral. Olympijský šampión z Ria de Janeira vystriedal na pozícii svetové jednotky Američana Brooksa Koepku.

Rose len niekoľko dní po triumfe v Turecku však nečakane oznámil, že predčasne ukončí sezónu na European Tour. V podstate sa tak dva turnaj pred koncom ročníka vzdal aj teoretickej šance na celkový triumf v Race to Dubai, za ktorým smeruje Talian Franceco Molinari.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv