Neprehliadnite

Trnavská rozlúčka s golfovou sezónou

 

Prvú novembrovú sobotu bol v trnavskom klube na programe posledný tohtoročný turnaj na tamojšom ihrisku s golfovou akadémiou. Do športového boja sa zapojilo 24 dvojíc, ktoré si zmerali sily vo formáte texas scramble. Výsledky boli neskutočne vyrovnané, pretože na druhom až piatom mieste figurovali štyri dvojice s rovnakým skóre.

Rozhodnúť o víťaznej dvojici sa tak muselo na troch dodatočných jamkách. Z víťazstva sa radovala dvojica Friedrich – Brna. O jeden úder za nimi skončili Richter – s Liptákom, ktorí ovládli spomínané play-off. V Trnave tak už obrátili list a ich pohľady smerujú do novej sezóny.

„V roku 2019 chceme pokračovať v tradičných turnajoch, ako je Piatková pohoda, Malý majster a eklektik Trnavské týčko. Novinkou bude jamkovka, ktorá sa na našom ihrisku ešte nehrala. Registráciu na jamkovku spustíme začiatkom apríla 2019,“ rozhovoril sa sa športový manažér klubu Martin Richter.

„Určite nebudú chýbať ani tematické turnaje – turnaj s tromi palicami, mix golfu a footgolfu, či nočný turnaj a pod. Pre širokú verejnosť, tak ako v tomto roku, zorganizujeme dva samostatné dni otvorených dverí. Samozrejme, chýbať nebude ani tradičný letný golfový tábor pre deti,“ uzavrel trnavský manažér.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv