Neprehliadnite

The Match: Mickelson zdolal Woodsa v deväťmiliónovej exhibícii

 

Až štvrtá dodatočná jamka rozhodla o výhre Phila Mickelsona v lukratívnej exhibícii nad Tigerom Woodsom, vďaka ktorej získal deväť miliónov amerických dolárov. Duel golfových hviezd v Las Vegas ukončil „Leftyho“ berdík pod umelým osvetlením.

„Nebolo to US Masters alebo US Open, ale aj tak som získal navrch a môžem si ťa trochu doberať,“ radoval sa Mickelson z výhry nad štrnásťnásobným víťazom major íventov Woodsom. „Vždy, keď sa stretneme, tak ti to pripomeniem,“ dodal.


Väčšinu duelu nazvaného jednoducho „The Match“ viedol Mickelson. Po prvý raz na druhej jamke, na ktorej Woods minul krátky pat. Woods sa dostal do vedenia len raz po birdie na dvanástke, ale vzápäťí oň prišiel.

Na sedemnástke vyrovnal čip-inom spoza grínu, ktorý si našiel cestu priamo do jamky. „Ako za starých čias,“ zaťal Woods päsť. „Toto mi robíš dvadsať  rokov, tak prečo som z toho prekvapený,“ usmial sa Mickelson.

Osemnástka nerozhodla a hralo sa play-off. Už sa ale zmrákalo a organizátori museli improvizovať. Na štvrtej dodatočnej krátkej trojparovej jamke si Mickelson pod svetlami prvou ranou výborne prihral a metrový pat do birdie premenil.

„Bola to skvelá zábava a pritom to bolo súťaživé. Mal som dostatok patov na to, aby som Phila dostal pod tlak. Množstvo šancí som nevyužil, ale veľmi som si to užíval,“ hodnotil show Woods.

„Lefty“ vyhral aj vložené stávky, ktoré pôjdu na charitu. Síce na prvej jamke nedal birdie a prehral 200.000 amerických dolárov, ale na troch trojparoch Woodsa zdolal, pretože bol po prvej rane vždy bližšie k jamke a získal tak 600.000 USD.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv