Neprehliadnite

QBE Shootout: Lexi si opäť vyskúša exhibíciu medzi mužmi

 

Atraktívna golfistka Lexi Thompsonová si opäť vyskúša súťažný golf s mužmi na US PGA Tour. Rovnako ako pred rokov vytvorí dvojicu s nedávnym účastníkom Ryder Cupu Tony Finauom, s ktorým na QBE Shootoute obsadili vlani delené štvrté miesto. Hostiteľ turnaja Greg Norman už oznámil definitívnu podobu štartovného poľa tímového turnaja, na ktorom sa predstaví tucet dvojíc, tedy 24 hráčov. Lexi sa zúčastní na decembrovom ívente už po tretí raz v rade.

Pred dvoma rokmi skončila v pare s Brysonom DeChambeauom na poslednom delenom 11. mieste. Vlani si s Finauom výrazne vylepšila. Legendárny „žralok“  Norman tento rok na svoj turnaj prilákal opäť veľmi kvalitné štartovné pole. Z 24 hráčov je polovina v TOP 50 svetového rebríčka.

Na turnaji sa predstavia okrem Lexi a Finaua tieto dvojice: Cameron Champ/Kevin Kisner, Bryson DeChambeau/Kevin Na, Luke Donald/Andrew Landry, Emiliano Grillo/Graeme McDowell, Brian Harman/Patton Kizzire, Charley Hoffman/Gary Woodland, Billy Horschel/Brandt Snedeker, Charles Howell III/Luke List, Sean O’Hair/Steve Stricker, Pat Perez/Kyle Stanley a Harold Varner III/Bubba Watson.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv