Neprehliadnite

Prvý žilinský golfový klub žije!

 

Prvý žilinský golfový klub je indoorovým pridruženým golfový klubom v rámci popisu SKGA. Riadne združuje členov a organizuje v pravidelných intervaloch rôznorodé podujatia. Veľká výhoda práve indoorového zázemia spočíva v skutočnosti, že klub je aktívny počas celého roku.

„Počas leta navštevujeme rôzne slovenské golfové ihriská, moravsko-slezský kraj nevynímajúc. Dobré vzťahy udržujeme počas zimy v indoorovom tréningovom centre, kde má golfový klub aj svoje sídlo. Na golfových trenažéroch organizujeme indoorové turnaje, na vonkajších tréningových plochách riadne golfové tréningy s profesionálnym trénerom golfu,“ informovala manažérka klubu Lucia Sakalová.

Indoorové tréningové centrum pod Dubňom je prístupné počas celého roku, rovnako aj členovia Prvého žilinského golfového klubu fungujú celoročne. „Do konca tohto roku sú ešte na programe halové respektíve indoorové súťaže, Indoorová golfové liga (pozn. končí až v marci 2019) a FunCup. V novembri organizujeme pre členov klubu Vianočný punč, ktorým slávnostne ukončíme rok 2018.

Plán klubových aktivít pre budúci rok je zameraný na spolupatričnosť. Cieľom je vytvoriť také podmienky, výlety a podujatia, ktoré budú ešte viac utužovať klubovú základňu,“ prezradila Sakalová. V máji sa kluboví členovia môžu tešiť na golfovú turistiku, ktorej cieľom bude Čeladná a Ostravice, v júni sa potom stretnú na golfovom ihrisku vo Veľkej Lomnici a Nitre.

Počas leta ich ešte čaká návšteva rezortu Penati v Šajdíkových Humenciach a flexibilne bude prispôsobený k danej letnej atmosfére aj celý harmonogram. Všetky tieto aktivity v uvedených termínoch budú súčasťou túry, ktorá bude organizovaná práve členmi P.Ž.G.K. Neodmysliteľnou súčasťou septembrového termínu sú majstrovstvá Prvého žilinského golfového klubu, ktoré sa uskutočnia tentoraz v Ostraviciach. V uplynulej sezóne sa z klubového titulu na Táľoch tešili Ľubica Markulčeková a Demeter Markulček.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv