Neprehliadnite

Na obzore sa črtá výročie golfového ihriska v Šuranoch

 

Po úspešnej turnajovej sezóne a záverečných funny turnajoch sa pripravujú na nový ročník aj v Airport Golf Clube. V zime budú už po tretí raz organizovať „Golfový ples“, ktorý má za cieľ utužiť „golfovú rodinu“, ale aj priateľov a známych.

„Nastávajúci rok bude náročný, slávnostný a dúfame aj úspešný. Pripravujeme sa na 10. výročie založenia ihriska, ktoré oslávime v máji turnajom, hudbou a tancom priamo na ihrisku. Za desať rokov sa v klube a na ihrisku udialo mnohé, a nielen že je na čo spomínať, ale aj čo oslavovať. A keďže celá táto cesta nebola len „one man show“ – chceme sa o túto radosť podeliť aj s ostatnými,“ informovala manažérka klubu Monika Očadlíková.

Nadšencov z golfového klubu, ktorý sa nachádza v bezprostrednom susedstve s poľným letiskom v Šuranoch, čakajú v roku 2019 aj prestavby. V pláne je nová terasa ku klubovému domu, ktorá pojme viac ako 30 osôb. Golfisti si od nových priestorov sľubujú kvalitnejšiu a komfortnejšiu obsluhu a služby.

„Okrem toho pripravujeme nový koncept HCP túry, vrátime sa aj k overeným turnajom (napr. After ZK a Eklektik funny), zavedieme seniorské a ladies turnaje, a budeme sa tešiť na spoluprácu a zápolenie medzi klubmi formou Ryder cupov. Pre nečlenov ponecháme akciu, ktorú sme zaviedli v tomto roku. Za cenu „fee“, ktoré platí v pracovných dňoch, môžu konzumovať v bare,“ dodala Očadlíková.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv