Neprehliadnite

Mayakoba Classic: Kuchar ukončil štvorročné suchoty

 

Americký golfista Matt Kuchar sa po viac než štyroch rokoch dočkal triumfu na US PGA Tour. Štyridsaťročný hráč ovládol turnaj Mayakoba Classic v Mexiku o jednu ranu pred Dannym Leem z Nového Zélandu. Kuchar tak získal ôsmu trofej v kariére, ale prvú od apríla 2014. Bronzový medailista z olympijských hier v Riu de Janeiru išiel do posledného dejstva s náskokom štyroch úderov, ale záver turnaja v Playa del Carmen si skomplikoval.

Na 14. a 15. jamke zapisoval bogey a Lee sa k nemu na nasledujúcej jamke priblížil na rozdiel jedinej rany. V závere už ale Kuchar nechyboval a s celkovou bilanciou -22 stanovil nový rekord turnaja. Za Leem sa o tretiu priečku podelili s výsledkom o ďalšie dve rany horším Američania J.J. Spaun a Richy Werenski. Turnaj Mayakoba Golf Classic v mexickom Playa del Carmen mal celkovú dotáciu 7,2 milióna dolárov.

Konečné výsledky turnaja Mayakoba Classic 2018 nájdete tu:

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv