Neprehliadnite

Malý Slavkov si našiel pevné miesto na slovenskej golfovej mape

 

Pomerne nové ihrisko Royal Valley Kežmarok si v roku 2018 definitívne našlo pevné miesto na slovenskej golfovej mape. Získalo si aktívnu členskú základňu a tiež rekreačných golfistov, ktorí si nenechali ujsť žiadny turnaj.

„Bezpochyby k tomu napomohol aj vysoký dôraz na údržbu ihriska a kvalita poskytovaného servisu všetkým návštevníkom areálu, ako aj tvarovanie fervejov a výsadba ďalších či zmohutnenie už nasadených stromov,“ zdôraznil klubový manéž Peter Semeš.

Horúcou novinkou spod Tatier je dobudovanie asfaltovej príjazdovej cesty ku klubovému domu, ktorá v novej sezóne výrazne prispeje ku komfortu návštevníkov ihriska. Keďže návštevnosť areálu Royal Valley výrazne prevyšovala kapacitu súčasného „clubhousu“, rozhodnutie vybudovať nový a väčší bolo logickým riešením.

„V novej sezóne 2019 sa tak golfisti môžu tešiť v Malom Slavkove na špičkové ihrisko, komfortnú cestu, nový clubhouse s reštauračnými službami, rozmanitejšiu ponuku turnajov a samozrejme neodolateľné výhľady na štíty Vysokých Tatier. Iste však nemôžeme opomenúť aj stavebné pozemky, ktoré sa nachádzajú pri golfovom ihrisku a záujemcovia si už teraz môžu vybrať pozemok na realizáciu svojich snov o rekreačnom bývaní,“ uzavrel Semeš.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv