Neprehliadnite

Jesenné aktivity v kúpeľnom meste Piešťany

 

Jesenné mesiace golfovom ihrisku v Piešťanoch doplnili hlavne zábavné turnaje. Na programe dňa tak boli íventy v texas scramble dvojíc alebo troj či jednopalicové turnaje spojené s gurmánskymi zážitkami v podobe zabíjačkových špecialít a husacinky.

„Nezabudli sme pri tom samozrejme ani na deti, ktoré mali k dispozícii detský kútik. Naše ihrisko má stále viac priaznivcov, čo sme pocítili aj napríklad počas vydarenej halloweenskej party a detského klubového turnaja,“ prezradilo vedenie klubu.

Golf & Country Club Piešťany je otvorený celoročne, preto v kúpeľnom meste pripravujú zimné gríny a simulátor. Dlhé zimné večery si budú môcť nielen kluboví členovia spríjemniť golfovými turnajmi a hraním kariet.

V golfovom rezorte pripravujú aj nové ubytovanie, čo v praxi znamená, že k už existujúcim pribudnú na budúci rok ďalšie zrekonštruované apartmány. Okrem toho sa v piešťanskom klube tešia aj na firemné vianočné večierky a vianočný respektíve silvestrovský turnaj.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv