Neprehliadnite

Jasné plány v Hrubej Borši

 

S príchodom nižších teplôt sa aj golfová sezóna preklopila do „pokojnejšej“ fázy. V októbri ešte v Green Resorte Hrubá Borša udávali tón početné turnaje vrátane klubových akcií a v tomto trende chcú pokračovať, až kým im počasie nezmení plány.

V rezorte neďaleko Bratislavy rovnako ako vlani pripravujú pre hráčov aj zimné gríny so zníženou cenou za fee. Záujemcovia tak získajú za 20 eur na celodenné „fíčko“ respektíve modus „All You Can Play.“ Otvorená bude však už iba prvá deviatka a aj to do momentu, kým teploty neklesnú pod takú úroveň, keď to už tráva neunesie.

„Začíname s veľkými prípravami na nasledujúcu sezónu. Cenníky členstiev a fee sú ešte stále v štádiu tvorenia, hneď ako budú stopercentne nachystané, si ich budú všetci môcť prezrieť na našich webových stránkach,“ informoval manažér Matej Hlávka.

„Zmeny chystáme aj vo formáte niektorých už existujúcich turnajov (hlavne v našej tradičnej Eclectic HCP Day túre), tak aby boli pre hráčov zaujímavé a prilákali opäť nových golfistov. Samozrejme, pridáme aj niečo nové, aby sme náš turnajový život trošku okorenili. Poslednou, ale zrejme najdôležitejšou novinkou bude finálna podoba dokončeného klubhousu,“ dodal Hlávka.

V zimných mesiacoch je naplánovaná prestavba pôvodnej časti, kde vznikne nová priestranná kuchyňa, priestory recepcie s veľkým pro-shopom a nové šatne, dámske aj pánske. Toto všetko budú môcť golfisti využívať už od jarnej sezóny 2019.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv