Neprehliadnite

Hongkong Open: Angličan Rai sa teší z premiérového titulu na European Tour

 

Novú sezónu na European Tour zahájil premiérovým víťazstvom v kariére anglický golfista Aaron Rai. Aj keď v poslednom kole Hongkong Open takmer premárnil náskok šiestich úderov, nakoniec vyhral o jeden úder pred krajanom Matthewom Fitzpatrickom.

Dvadsaťtriročný Rai zahral v dnešnom daždivom počasí 69 úderov, jednu pod par. Fitzpatrick jeho náskok sťahoval a útočil na šiesty titul z európskeho okruhu. Po prvý raz chyboval až na predposlednej jamke, kde zapisoval bogey, a skončil tesne druhý.

„Ale bojoval som. Bolo ťažké ho zdolať. Posledné dva dni zvládol solídne, nič nepokazil, takže som to nemal jednoduché,“ povedal Fitzpatrick. Rai sa v piatok blysol rekordom ihriska 61 úderov, počas víkendu už sa mu tak nedarilo, ale nakoniec mu to nemuselo vadiť.

„Pred finálovými kolami je potrebné sa reštartovať a snažiť sa zopakovať to, čo ste hrali prvé dva dni. Počas víkendu je to omnoho náročnejšie, je fajn, že mi to vyšlo,“ uviedol Rai po víťaznom turnaj s celkovou dotáciou dva milióny amerických dolárov.

.

Konečné výsledky turnaja Hongkong Open 2018 nájdete tu:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv