Neprehliadnite

Agama nelenila ani v závere kalendárneho roka

 

Ani v záverečnej časti golfovej sezóny nedali nadšenci z GK Agama dolu nohu z plynu. Golfovú jeseň si spestrili početnými športovými aj kultúrnymi akciami vrátane tradičného hudobného festivalu „Rock for friends“, ktorý zvykol zastrešovať dnes už nebohý Miroslav Kožárik.

Príjemnú odozvu u klubových členov mali aj texas scramble dvojíc v rámci Kačko burčák Masaryk cupu (zvíťazili Niké Labudová a Terezka Labudová) a priateľsky Family turnaj (Samuel a Sofia Boorovci) spojený s opekačkou. O majstroch klubu sa už tradične rozhoduje na PGA ihrisku vo Veľkej Lomnici, ale šampiónmi domáceho ihriska v obci Koš sa stali na Katarína Drgoňová a Martin Rendek.

Rovnako ako v minulej sezóne, aj tento rok sa v Agame hrala víkendová séria pod názvom Costagolf Tour. Víťazom posledného HCP íventu na 18 jamiek sa stal Daniel Boor, ktorý si upravil hendikep z 23,2 na 21,6. Súčasne sa tak dostal záverečného žrebovania o relaxačný pobyt v Španielsku od spoločnosti Costagolf, v ktorom sa napokon usmialo šťastie na Jirku Rapanta.

V klube neďaleko Bojníc nezabudli ani na oslavu 100. výročia pri príležitosti vzniku Československa, ktorý si pripomenuli turnajom s názvom Československý priateľský texas. Z prvenstva sa tešila napokon dvojica Marián Truben a Vladimír Mokroš, darčekový kôš s retro cenami vyhrala Anka Chrastinová.

Jednou z posledných klubových akcií v tomto roku bol aj Lampiónový sprievod spojený s príchodom Martina na bielom koni, ktorý však tentoraz neprišiel. Keďže počasie prialo, kluboví členovia si zahrali bleskový turnaj, ktorí ovládli Klaudia Boorová a Daniel Boor. Potom už prišli na rad pečené kačice, lokše, kapusta a následne sa účastníci akcie pripojili k lampiónovému sprievodu.

 

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv