Neprehliadnite

Pre tých, ktorí nevedia byť druhí

 


Dlhá história plná pozoruhodných momentov a revolučných objavov. Poctivý prístup k remeslu ako svojej osobnej vizitke. Voľba len tých najkvalitnejších materiálov a nič než dokonalé spracovanie. Značka Gaggenau v sebe spája všetko, čo od jednej z najvýznamnejších nemeckých značiek exkluzívnych domácich spotrebičov očakávate.

Tradične inovatívne

Značka Gaggenau sa za viac ako 333 rokov svojej histórie stala vedúcou značkou na trhu domácich spotrebičov, ktoré charakterizuje nadčasová krása, funkčná estetika a prevratné technológie v exkluzívnej gastronómii. Žiadna iná značka nemala nikdy taký významný a trvalý vplyv na domáce kuchyne. Za celú svoju históriu stála značka pri zrode množstva revolučných produktov a objavov, ktoré pomáhali meniť kuchynské spotrebiče až do dnešnej podoby. Ako prvá uviedla na trh vstavanú rúru, sklokeramickú varnú dosku, kombinovanú parnú rúru na domáce použitie alebo prvý modulárny systém plne integrovaného chladenia, z ktorého je možné vytvoriť celú chladiacu stenu.

Monumentálne chladenie

Na jar tohto roka bol uvedený na trh nový produktový rad chladenia Vario 400 – plne integrovaný rad chladničiek, mrazničiek, kombinovaných chladničiek s mrazničkou i vinoték, ktoré je možné ľubovoľne kombinovať a vytvoriť z nich pôsobivú chladiacu stenu. Zároveň predstavila značka Gaggenau výnimočný systém otvárania dvierok, ktoré nemajú žiadne rukoväte. Stačí do nich jemne zatlačiť a špeciálny mechanizmus ich otvorí. Tento nový produktový rad chladiacich spotrebičov Gaggenau Vario 400 získal jedno z najprestížnejších ocenení za dizajn iF Gold Award 2018.

Exkluzívna starostlivosť

V rámci nového produktového radu chladenia boli predstavené aj nové vinotéky. Sú vybavené teleskopickými výsuvmi, ktoré umožňujú úplne vytiahnuť priehradky na fľaše z dubového dreva a tmavoantracitového hliníka, a zaisťujú tak maximálne pohodlnú a príjemnú manipuláciu s fľašami. Bezpečné uchovanie vína ďalej zaručuje regulácia vlhkosti a aktívny vzduchový filter na báze dreveného uhlia, ktorý víno chráni pred kontamináciou pachmi. Na intuitívnom dotykovom displeji je možné nastaviť až tri nezávislé klimatické zóny. Časť zbierky vín tak môžete uchovávať v podmienkach podobných vínnej pivnici, zatiaľ čo pri vínach, ktoré si plánujete čoskoro vychutnať, si môžete nastaviť teplotu ich chladenia podľa aktuálnej potreby.  Nové vinotéky Gaggenau Vario 400 majú navyše päť prednastavených štýlov osvetlenia, vďaka ktorým budú vaše cenné zbierky, ktoré si zaslúžia obdiv, dokonale vystavené.


Indukčné dosky a nekonečno možností

Od októbra 2018 sú k dispozícii nové indukčné varné dosky pre tých, ktorí vyžadujú maximálnu flexibilitu a ten najvyšší štandard. Ponuka bola rozšírená o modely so šírkou 80 a 90 cm bez rámčeka, dokonale integrovateľné do kuchynskej dosky, keď doska nevystupuje, ale tvorí s linkou rovinu, alebo s antikorovým rámčekom, ideálne kombinovateľné s ďalšími varnými doskami Gaggenau produktového radu 400, napríklad s Teppan Yaki alebo s elektrickým grilom. Dosku tvorí celistvá indukčná zóna, na ktorú je možné umiestniť až šesť hrncov alebo panvíc rôznych tvarov a veľkostí naraz. Na farebnom dotykovom displeji zreteľne uvidíte veľkosť, tvar a umiestnenie riadu. K dispozícii je celkovo 17 úrovní výkonu, vrátane funkcie booster, ktorú je možné nastaviť jednoducho jediným dotykom prsta. Inšpirované profesionálnymi kuchyňami majú tieto dosky dve nové funkcie varenia navyše, profesionálnu a dynamickú, ktoré umožňujú zmeniť úroveň výkonu jednoduchým pohybom nádoby po ploche varnej dosky. Nové dosky ponúkajú inovatívny senzor varenia, ktorý automaticky stráži presnú teplotu pri varení a zabraňuje spáleniu pokrmu alebo pretečeniu z hrnca.

Profesionálne rúry aj doma

V rámci ponuky rúr zaujme jednoznačne model so šírkou neuveriteľných 90 cm, ktorý je už viac ako 30 rokov ikonou a kultovým produktom značky Gaggenau. V sortimente, samozrejme, nechýbajú ani rúry na pečenie klasických rozmerov, kompaktné spotrebiče alebo kombinované parné rúry napojené na vodu i odpad s plne automatickým čistiacim systémom. Zaručujú tak nielen maximálne pohodlné a presné varenie s parou, vrátane obľúbenej metódy „sous-vide“, ale aj dokonalé čistenie jednoduchým stlačením tlačidla. Rúry je možné rôzne kombinovať, umiestňovať nad seba alebo vedľa seba, doplniť vstavaným kávovarom, ohrevnými zásuvkami alebo vákuovacou zásuvkou a všetko dokonale zladiť s celkovým dizajnom kuchyne.

Gaggenau prináša do domácností profesionálne vybavenie a povyšuje tak varenie na hviezdny zážitok.

Viac nájdete na:  www.spotrebicegaggenau.sk

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv