Neprehliadnite

MSLT 2018 – Záverečný turnaj v „ružovom“ Penati

 

V poradí 14. ročník Mercedes Slovak Ladies Tour (MSLT 2018) – jedinej dámskej golfovej túry na Slovensku, vyvrcholí „ružovým turnajom“ v rezorte Penati. Podujatie v Šajdíkových Humenciach sa uskutoční 6. októbra 2018 na golfovom ihrisku – Heritage course.

Štartovať sa bude od 10.00 h. Poplatok za hru a štartovné je 105,- €, členky Penati platia iba štartovné: 30,- €. Na účastníkov turnaja čaká tradičný „welcome drink“, občerstvenie po 9 jamkách turnaja a obed po hre.

Turnaj a atmosféra na ihrisku Penati Golf Resortu sa ponesú v ružovej farbe. Takže aj tradičná doplnková súťaž o najštýlovejšiu hráčku bude hodnotená podľa najatraktívnejšieho „ružového“ golfového outfitu. Víťazka získa titul .LIKE A ROSE.

Ak sa chcú do turnaja v prostredí borovicových lesov zapojiť aj páni, musia mať vo svojom oblečení minimálne jeden ružový prvok. Úplne však postačí ponožka, rukavica, drajver, loptička, čiapka, tričko, vesta, vetrovka alebo vak.


Už dnes je možné sa prihlasovať na „ružový turnaj“ cez server skga:

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv