Neprehliadnite

MSLT 2018: Penati v ružovom

 

Posledný turnaj 14. ročníka jedinej dámskej golfovej túry na Slovensku – Mercedes Slovak Ladies Tour 2018 sa uskutočnil prvú októbrovú sobotu v Penati Golf Resorte.

Pre túto túru to bola premiéra nielen v tomto rezorte, ale aj na ihrisku Heritage Course.  Atraktívne prostredie a najmä prísľub krásneho počasia začínajúceho babieho leta prilákalo na šesť desiatok účastníkov.

Prekvapením pre všetkých na Záhorí bola účasť budúceho slovenského reprezentanta profesionála Roryho Sabbatiniho v štartovom poli turnaja. Juhoafrický rodák prijal pozvanie organizátorov a so svojou slovenskou manželkou Martinou Štofaníkovou robili spoločnosť až vo dvoch flajtoch.

Zmyslom turnaja však bolo súťaženie o umiestnenie v ňom, ako aj cenné body do celoročného vyhodnotenia túry. Znalosť ihriska a najmä aktívna hráčska skúsenosť s ním boli dôvodom, že väčšinu ocenení na turnaji získali hráčky domáceho klubu, ktoré aj tvorili majoritnú časť účastníčok.

Výsledky MSLT 2018 – 5. turnaj:

/Kategória  HCP 0 – 24,4/
1. Andrea Zacharová
2. Petra Šimková
3. Eva Schin Majduchová

/Kategória HCP 24,5 – 36/
1. Barbora  Rychtáriková
2. Renáta Šmáliková
3. Vladimíra Orgoňová

/Kategória HCP 37 – 54/
1. Tatiana Cabalová
2. Veronika Šimková
3. Adriana Zubová


Doplnkové súťaže:
Najdlhší odpal: Alexandra Potáková
Najbližšie k jamke: Renáta Szuščíková
Najštýlovejšia hráčka: Michaela Bezečná


Konečné výsledky MSLT 2018:
Kategória  HCP 0 – 24,4: Andrea Zacharová
Kategória HCP 24,5 – 36: Renáta Šmáliková
Kategória HCP 37 – 54: Jana Rychtáriková

Absolútna víťazka: Petra Šimková


/FOTOGALÉRIA/

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv