Neprehliadnite

LPGA Q-Series: Spilková začala finále kvalifikácie LPGA skvele, po dvoch kolách vedie

 

Záverečnú kvalifikáciu o účasť na najprestižnejšej golfovej sérii LPGA Tour rozohrala Klára Spilková vynikajúco. Po dvoch kolách na ihrisku v americkom Pinehurste česká golfistka vedie s bilanciou osem rán pod par a náskokom dvoch úderov pred kanadskou amatérkou Jaclyn Leeovou.

Výnimočne vyšlo pražskej rodáčke Spilkovej predovšetkým druhé dejstvo, v ktorom zahrala štyrikrát birdie a raz ígl.  Na žiadnej jamke neprekročila normu.

„Kolo bez bogey je vždy dobré. Padlo mi tam pár patov, čo bolo dobré. Ráno som sa necítila dobre, bolo chladno, ale akonáhle som začala hrať, tak som sa upkojila,“ uviedla 23-ročná česká olympionička, ktorá má za sebou osem sezón na Ladies European Tour, na ktorej vlani v Rabate vybojovala svoj prvý titul.

„LET je úžasná túra. Vážne som si to tam užívala, ale mám pocit, že sa potrebujem o kúsok posunúť. A myslím, že som na to azda pripravená. Uvidíme,“ skonštatovala Spilková ku svojim vyhliadkam na získanie hracej karty na americkej LPGA.

Na šiestom ihrisku v Pinehurste čakajú na ambiciózne golfistky ešte dve kolá. Budúci týždeň budú hrať znovu od stredy do nedele ešte na ihrisku číslo sedem, výsledky sa spočítajú a 45 hráčok získa právo účasti na LPGA Tour. Spilková má teraz na postup pohodlnú rezervu štrnástich úderov.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv