Neprehliadnite

LPGA Q-Series: Spilková ovládla úvodný turnaj záverečnej kvalifikácie na LPGA Tour

 

Česká golfistka Klára Spilková urobila dôležitý krok k tomu, aby sa v budúcej sezóne stala riadnou členkou LPGA Tour. Dvadsaťtriročná pražská rodáčka triumfovala v Pinehurste s náskokom štyroch úderov na prvom z dvoch íventov záverečnej kvalifikácie.

„Do kvalifikácie som išla s cieľom hrať par a všetko navyše bude bonus,“ prezradia Spilková na tlačovej správe.  „Nechcela som sa dostať do problémov. Bolo fajn sa cítiť dobre a vedieť, že keď to ide, tak to ide,“ uviedla vlaňajšia víťazka turnaja série LET v Maroku.

Golfistka s olympijskými skúsenosťami, ktorej robil kedíka Martin Konečný mala počas štyroch kôl na ihrisku Pinehurst č. 6 len štyri bogey, tri v prvom kole a potom už len na prvej jamke kola posledného. Inak dala pätnásť berdíkov a tiež jeden ígl – na štvorparovej jamke číslo 12 v druhom dejstve.

Druhý turnaj začne na ihrisku č. 7 v Severnej Karolíne v stredu a kartu na LPGA v sobotu získa 45 najlepších zo 102 štartujúcich. Výsledky si hráčky prenášajú, takže na aktuálne poslednú postupujúcu má Spilková devätnásť úderov k dobru.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv