Neprehliadnite

Koniec turnaja British Masters?

 

Turnaj British Masters, ktorý minulý týždeň vyhral Eddie Pepperell, by mal v budúcej sezóne opäť vypadnúť z kalendára European Tour. Platný štvorročný kontrakt s so Sky Sports vypršal v nedeľu a organizátori nenašli nového hlavného sponzora.

Tento fakt doslova nahneval tohtoročného organizátora Justina Rose. Svetová dvojka by radšej vypustila zo sezóny iné íventy. Turnaj vo Walton Heath pri Londýea bol podľa mnohých hráčov nejlepším British Masters v histórii. Navyše, vyhral Pepperell, čo veľmi potešilo domácich fanúšikov.

British Masters bolo založené v roku 1946 ako Dunlop Masters. S jedinou výnimkou v roku 1984 sa hralo nepretržite až do roku 2008. Dunlop prestal turnaj sponzorovať v roku 1982 a potom sa striedali názvy podľa ďalších partnerov, pričom „British“ bolo tiež často súčasťou oficiálneho názvu.

Po šesťročnej vynútenej pauze vstal turnaj opäť z popola, keď sa podarilo v Sky Sports zohnať na ďalšie štyri sezóny nového sponzora s tým, že turnaj bude vždy hostiť nejaká z aktívnych anglických hviezd na Europen Tour. Pred tromi rokmi vo Woburne to bol Ian Poulter, následoval Luke Donald ako hostiteľ v The Grove, Lee Westwood v Close House a konečne pre tento ročník vybral Justin Rose Walton Heath.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv