Neprehliadnite

CIMB Classic: Víťazný Leishman v Malajzii zabudol na zlé časy

 

Minulú sezónu ukončil s pocitom frustrácie a nenaplnených ambícií, do ďalšej vstúpil Marc Leishman suverénnym víťazstvom na turnaji CIMB Classic v Malajzii. Druhé podujatie nového ročníku US PGA Tour ovládol austrálsky golfista s luxusným náskokem piatich úderov.

V roku 2017 sa Leishman blysol prvenstvom na prestížnom turnaji BMW Championship, v dlhodobom hodnotení seriálu FeEx Cup obsadil výnikajúcu šiestu pozíciu, vo svetovom rebríčku útočil na elitnú desiatku.

Lenže potom nováčika roku 2009 na US PGA Tour športové šťastie opustilo, namiesto ďalších triumfov sa musel v následujúcej sezóne uspokojiť len s dvoma druhými priečkami. Síce ešte nazbieral štyri ďalšie umiestnenia v elitnej desiatke, ale medzitým nakúpil aj množstvo nevýrazných výsledkov.

„Mal som zopár šancí, ale nedokázal som ich dotiahnúť,“ kývol 34-ročný protinožec. „Skúšal som ešte niečo vyhrať pred koncom kalendárneho roku a toto je parádny úspech,“ žiaril Leishman po výhre na ihrisku TPC Kuala Lumpur, kde sa dočkal štvrtého triumfu na US PGA Tour v kariére.

Po treťom kole sa delil o vedenie so Shubhankarom Sharmom a Garym Woodlandom, lenže zatiaľ čo indický mladík a americký odborník na dlhé rany vo finále odpadli, Leishman prežil ďalší vydarený deň. Navyše, s celkovým výsledkom 26 úderov pod par vyrovnal rekord turnaja, ktorý držal Američan Justin Thomas.

Bronson Burgoon s Chessonom Hadleyom z USA a Argentínčan Emiliano Grillo obrovitého Austrálčana z druhého miesta neohrozili, ostre sledovaný dvojnásobný víťaz CIMB Classic a svetová švorka Thomas na neho z delenej piatej priečky stratili šesť úderov.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv