Neprehliadnite

Alfred Dunhill Links Championship: Triumf Bjerregaarda, Hattonovi unikol v St. Andrews čistý hetrik

 

Anglický golfista Tyrrell Hatton neudržal v poslednom kole turnaja Alfred Dunhill Links Championship vedenie a tretie víťazstvo v rade na tomto podujatí European Tour neskompletizoval. V škótskom St. Andrews sa z triumfu radoval Dán Lucas Bjerregaard, ktorému vyšiel záver turnaje skvele a v nedeli zahral 67 úderov.

Priebežne vedúci ostrovný borec Hatton sa nakoniec musel uspokojiť s deleným druhým miestom, na ktorom figuroval spoločne s krajanom Tommym Fleetwoodom. Obaja stratili na víťaza jednu ranu.


Pred záverečným dejstvom pritom zaostával Bjerregaard za Hattonom o štyri údery. Dvadsaťsedemorčný severan potvrdil výbornú formu z posledných turnajov a druhým triumfom na European Tour v kariére si zaistil posun do prej desiatky európskeho poradia Race To Dubai.


„Som trochu šokovaný. Mám za sebou skvelý rok a teraz je to ešte o poriadny kus lepšie,“ povedal Bjerregaard.
Dvadsaťšesťročný Hatton sa tretím víťazstvom na rovnakom turnaji po sebe mohol zaradiť po bok štyroch golfových legiend. Podobný kúsok dokázali len Sir Nick Faldo z Anglicka, Škót Colin Montgomerie, Američan Tiger Woods a Juhoafričan Ernie Els.

Konečné výsledky turnaja Alfred Dunhill Links Championship nájdete tu:

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv