Neprehliadnite

Safeway Open: Kevin Tway vo víťazných šľapajách otca Boba

 

Americký golfista Kevin Tway využil zaváhanie skúsenejšieho krajana Brandta Snedekera a v Nape získal premiérový  titul na okruhu US PGA. Triumfom na Safeway Open nadviazal na rodinnú tradíciu respektíve svjho otca Boba, ktorý je osemnásobným víťazom na zámorskej sérii.

Kevin Tway rozhodol o svojom prvenstve až v rozstrele trojice hráčov. Prvý v play-off vypadol Snedeker, ktorý mal v priebehu finálového dejstva dokonca náskok piatich úderov. Tway nakoniec na tretej dedatočnej  jamke na ihrisku Silverado Resort porazil Ryana Moorea.

Titul na US PGA Tour získal Kevin Tway pätnásť rokov po poslednom víťazstve otca Boba, okrem iného major šampióna z US PGA Championship v roku 1986. „Otca som určite pri televízii dojal,“ smial sa 30-ročný Kevin Tway, ktorý zahral v závere päť berdíkov v sérii. „Prešiel som dlhú cestu, aby som sa k výhre prepracoval a najviac ďakujem otcovi.“

Za titulom na prvom turnaji novej sezóny 2018/19 kráčal Snedeker. Poslednú deviatku ale začal tromi bogey a ďalšie pridal na sedemnástke. Ešte patoval do birdie a na výhru na osemnástke, ale neuspel. „Mal som to pod kontrolou, ale potom som nepremenil viacero patov. Som sklamaný,“ skonštatoval víťaz deviatich turnajov z kalendára US PGA Tour.

Konečné výsledky turnaja Safeway Open 2018 nájdete tu:

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv