Neprehliadnite

Open de France: Spilková vo Francúzsku aj o miestenku na posledný major v sezóne

 

Golfistka Klára Spilková sa po mesačnej prestávke v kalendári Ladies European Tour (LET) vydala na ďalšiu časť rozkúskovanej sezóny. Jej cieľom je teraz turnaj Lacoste Open de France, ktorý sa uskutoční od 6. do 9. septembra, a bude na ňom bojovať okrem iného aj o účasť na záverečnom major ívente sezóny – Evian Championship.

Dvadsaťtriročná pražská rodáčka potrebuje udržať súčasné piate miesto v rebríčku Order of Merit európskej série LET, aby si piaty z major, ktorý je na programe od 13. septembra zahrala. Vlani na ňom v Evian-les-Bains štartovala a neprešla katom.

Na Open de France absolvuje česká profesionálna hráčka len šiesty štart v aktuálnej Ladies European Tour, kde bola doteraz najlepšie druhá po play-off v Maroku. „Štyri týždne po Scottish Open a British Open som strávila doma,“ uviedla Spilková.

Na British Open vylepšila päťdesiatou priečkou svoje najlepšie umiestnenie na majoroch. „Týždeň som si urobila úplné voľno od golfu. Potom som sa postupne vracala k tréningu a cvičeniu. Zahrala som si Albatross tesne pred Czech Masters a bolo to na krásnom ihrisku zážitok,“ prezradila Spilková.


„Inak som sa pripravovala s trénerom Lukášom Martincom na Černém Mostě a tiež som absolvovala tréning s reprezentačným koučom Staffanom Johanssonom. Prešli sme si všetky aspekty hry a veľa mi to dalo,“ dodala hráčka Czech National Teamu a členka globálneho tímu KPMG.

Novým dejiskom turnaja Open de France je v tejto sezóne Golf du Médoc Resort v Pian-Médoc neďaleko Bordeaux, kde sa v minulosti konala European Challenge Tour a tiež mužské Open de France. Turnaj sa bude hrať na ihrisku Chateaux Course (dĺžka 6461 metrov, par 71) o odmeny v celkovej výške 275.000 eur.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv