Neprehliadnite

Evian Championship: Pre Spilkovú zostáva posledný major v sezóne zakliaty

 

Golfistka Klára Spilková rovnako ako vlani neprešla katom na záverečnom major turnaji sezóny – Evian Championship. Po dvoch dejstvách mala vo Francúzsku na konte päť úderov nad par a obsadila delené 84. miesto. Na čele turnaja v krajine galského kohúta je kvarteto golfistiek. Skóre -8 majú Američanky Mo Martinová a Amy Olsonová, Mi Hjang z Kórejskej republiky a Maria Torresová z Portorika.

Dvadsaťtriročná Spilková mala po prvom dni dve rany nad par a druhé kolo išla až do šestnástej jamky v pare s tromi berdíkmi a rovnakým počtom bogey. Súčet +2 by ešte na finálové kolá stačil, ale záver pokazila. Na štvorparovej sedemnástke zapísala dve rany nad par, na záverečnej osemnástej pridala bogey a z hry vypadla.

Pražská rodáčka a česká olympionička si v tomto ročníku zahrala štyri z piatich ženských majorov. Na British Open vylepšila 50. priečkou svoje osobné maximum na najväčších akciách sezóny. Na US Open a US PGA Championship sa do finálových kôl nedostala. Major ANA Inspiration v apríli Spilková ešte nehrala.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv