Neprehliadnite

Estrella Damm Ladies Open: Spilkovej v Barcelone nevyšlo finále

 

Dlho mohla myslieť na umiestnenie v elitnej desiatke a možno aj na najprednejšie priečky turnaja Ladies European Tour v Barcelone. Lenže finálové kolo Kláre Spilkovej nevyšlo a česká golfistka se v nedeľu prepadla na 33. pozíciu. S náskokom ôsmich úderov suverénne zvíťazila Anne Van Damová z Holandska.

Spilková zakončila turnaj s bilanciou šiestich rán pod par. Olympijskej golfistke sa v Katalánsku vydarilo predovšetkým druhé kolo, v ktorom zaznamenala sedem úderov pod par a vyšvihla sa na piate miesto priebežného poradia. Po sobote bola 23-ročná pražská rodáčka deviata, ale vo finálovom kole zaznamenala najhoršie skóre a pohoršila si.

Spilková v nedeľu aj vinou jedného double bogey obišla ihrisko na 75 úderov, teda štyri nad par. Celkovo potrebovala 278 rán, o rovných 20 viac než víťazná Van Damová. Druhá Češka na turnaji Šideri Váňová neprešla do víkendových kôl. Dvadsaťdvaročná holandská šampiónka Holanďanka zaznamenala druhé víťazstvo na LET v kariére po dominantnom výkone so skóre -26.

S odstupom ôsmich úderov za ňou skončili na delenom druhom mieste Caroline Massonová z Nemecka, juhokórejská amatérka Hjon Se-lin a Caroline Hedwallová zo Švédska.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv