Neprehliadnite

Wyndham Championship: Snedeker si dal v Greensboro víťazné repete

 

Americký golfista Brandt Snedeker po skvelom úvode a dramatickom závere dotiahol po druhý raz v kariére k víťazstvu turnaj Wyndham Championship v Greensboro. Potom, čo sa vo štvrtok stal deviatym golfistom, ktorý na US PGA Tour zahral kolo pod šesťdesiat rán (59), dokázal ukončiť dva a pol roku dlhé čakanie na deviaty triumf.

Tridsaťsedemročný Snedeker, ktorý práve v Greensboro vybojoval v roku 2007 prvý titul medzi elitou, zvíťazil s náskokom troch úderov pred krajanom Webbom Simpsonom a Cheng Tsung Panom z Tchaj-wanu.

S ázijským súperom sa pritom ešte pred poslednou jamkou delil o vedenie, ale zatiaľ čo sám zahral birdie, Pan na zdolanie štyorparu potreboval poltucet úderov. A aj najlepší hráč štvrtého kola Simpson zakončil turnaj s bogey.

Bol to ten najstresovejší týždeň, aký som zažil. Keď zahráte vo štvrtok 59, to už vo vás vyvolá veľké očakávania,“ priznal Snedeker. „A tak som hrdý, že som dnes dokázal hrať celkom bezchybný golf,“ pochvaľoval si nedeľné skóre -5. Celkovo sa dostal na -21.

Turnajom v Greensboro skončila základná časť sezóny US PGA Tour a celoročného hodnotenia FedEx Cupu. Nasledovať bude kvarteto odstupňovaných turnajov play-off , do ktorého vstupuje 125 najlepších hráčov a Snedekerovi pomohol triumf poskočiť v poradí o päťdesiat miest na 30. priečku.

Pred týmto týždňom som bol bez šance na celkové víťazstvá vo FedEx Cupe. Teraz cítim, že šancu mám,“ povedal víťaz záverečného play-off z roku 2012. Ako líder pôjde do posledných štyroch turnajov sezóny jeho krajan a prvý hráč svetového rebríčka Dustin Johnson.

Konečné výsledky turnaja Wyndham Championship nájdete tu:

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv