Neprehliadnite

Wyndham Championship: Snedeker deviatym členom klubu 59

 

Američan Brandt Snedeker sa stal deviatym golfistom, ktorý na US PGA Tour zahral kolo pod šesťdesiat rán. Tridsaťsedemročný hráč sa v prvom kole turnaja Wyndham Championship blysol výkonom 59/-11.

Až príliš dobre som pri poslednom pate vedel, o čo ide. Byť členom úzkeho okruhu hráčov, ktorým sa to podarilo, je fantastický pocit,“ povedal Snedeker. „Keby ste ale videli moji hru ešte deň pred turnajom, nikto by toto nečakal. Verte mi.“

Snedeker začal záverečný deň s bogey, ale na prvej deviatke potom zahral štyri berdíky a na druhej sa rozbehol. Mal poltucet berdíkov a jeden ígl – na štvorparovej jamke skončil v jamke jeho loptička po rane zo 160 metrov. „Bol to bláznivý deň,“ smial sa.

Na US PGA Tour je jeho výkon za kolo začínajúci päťkou desiaty v histórii. Jeho krajan Jim Furyk to dokázal dokonca dvakrát, keď zaznamenal 59 úderov a s výkonom 58 drží rekord v tomto ukazovateli.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv