Neprehliadnite

Woods alebo Mickelson vyhrá jamkovku o 9 miliónov USD?

 

Už niekoľko mesiacov sa o exhibičnom súboji golfových legiend špekulovalo, teraz sú už známe aj podrobnosti. Tiger Woods a Phil Mickelson spolu 23. októbra odohrajú duel o deväť miliónov amerických dolárov (7,718.696 eur).

Tučná odmena pripadne celá len víťazovi a rozhodne o tom jediné kolo, teda 18 jamiek. Dejiskom bude ihrisko Shadow Creek v meste hazardu – Las Vegas. Hrať sa bude „jamkovka“ (match play), keď hráč získa bod za každú jamku, na ktorej zahrá lepšie skóre než súper.

Duel označovaný ako „The Match“ bude súbojom zámorských hráčov, ktorí dokopy nazbierali 19 major titulov. Štyridsaťdvaročný Woods ich má vo svojej zbierke štrnásť a súčasne minimálne tri z každého. O šesť rokov staršiemu Mickelsonovi chýba do kompletnej gradslamovej zbierky len triumf z US Open.

Dohromady majú na konte 122 titulov z US PGA Tour (79:43). „Lefty“ zarobil v tomto roku na zámorskom okruhu na 11 turnajoch dohromady 3,366.551 USD (2,887.265 eur) a patrí mu v tomto ukazovateli štvrtá priečka. Woods štartoval na šiestich íventoch a nazbieral sumu 1,185.348 USD (1,016.593 eur).


Zápas budú prenášať platené televízne kanály, komunikáciu medzi hráčmi by mali sprostredkovať mikrofóny. „Je to príležitosť ukázať golf ľuďom v hlavnom vysielacom čase v dobe, keď sa toho vo svete golfu príliš veľa nedeje,“ skonštatoval „Lefty“ Mickelson.

Obaja súperi budú medzi sebou počas zápasu uzatvárať rôzne stávky, ako napríklad o najdlhší odpal alebo najpresnejšiu ranu. A Mickelson hneď na sociálnej sieti podpichol slávnejšieho krajana: „Stavím sa, že si myslíš, že to bude najľahšie zarobených deväť miliónov,“ napísal „Lefty“ na „twitteri“.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv