Neprehliadnite

WGC – Bridgestone Invitational: Woodsov prežil najhorší víkend od roku 2010

 

Svoj výkon na turnaji, ktorý v kariére osemkrát vyhral, si určite predstavoval inak. Tiger Woods prežil na WGC-Bridgestone Invitational najhorší víkend od roku 2010 a rozlúčil sa tak s obľúbeným ihriskom v Akrone. Turnaj sa totiž sťahuje z Firestone CC do Memphisu na TPC Southwind (WGC-FedEx St. Jude Invitational).

Jediné, čo môže Tigera tešiť, bolo birdie na poslednej jamke finálového dňa. Tento berdík vyčaroval aspoň nepatrný úsmev na tvári americkej legendy, ktorá bola po väčšinu druhej nedeľňajšej deviatky skôr zamračená.

Rozhodne som mohol byť lepší,“ priznal po víkendových kolách zhodne za 73 rán (+3) Woods, ktorý tak v sobotu a nedeľu postrácal na ihrisku celkovo šesť úderov. Po 36 odohraných jamkách pritom delil 10. miesto. Nakoniec sa ale musel spokojiť až s delenou 31. priečkou, keď posledný deň zapísal do skórkarty len päť parov, šesť birdie, päť bogey a dve double bogey.

Nevydarený víkend ho mrzel hlavne kvôli tomu, že išlo o posledný ročník turnaja vo Firestone CC. „Bude mi to tu chýbať. Budú mi chýbať tunajší ľudia. Máme množstvo skvelých spomienok a je smutné, že sa sem už nikdy nevrátime. Vždy som si tu hru užíval,“ priznal Woods, ktorý má pred sebou 100. ročník US PGA Championship: „Už zajtra sa cez to všetko musím preniesť.“

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv