Neprehliadnite

Úvod playoff FedEx Cupu bez McIlroya, trápi ho švih

 

Elitný golfista Rory McIlroy mal pôvodne na turnaji The Northern Trust štartovať, nakoniec však úvodný ívent playoff FedEx Cupu z nevynútených dôvodov vynechá . Minulý týždeň po US PGA Championship to ešte len zvažoval, teraz svoje rozhodnutie potvrdil.

Dvadsaťdeväťročný Severný Ír, ktorý bojuje s nevyrovnanými výkonmi, údajne musí sám zistiť, ako na tom je, než sa v Bostone vráti do hry. Štvornásobný major šampión síce vyhral v marci Arnold Palmer Invitational, ale za posledné dva roky je to jeho jediné víťazstvo!

Potrebujem zhodnotiť, kde sa nachádzam,“ uviedol McIlroy pred odjazdom z Bellerive Country Cubu, kde sa konal posledný major sezóny, na ktorom obsadil až delené 50. miesto. „Myslím, že to najlepšie, čo by som mal práve teraz urobiť, je vziať si niekoľko dní voľno a premýšľať, kadiaľ by sa mal ďalej vydať,“ vyhlásil.

Najlepšie by mohlo byť vynechať prvý turnaj FedEx Cupu a pracovať na svojej hre, aby som sa, ako dúfam, vrátil silnejší na ďalší turnaj v Bostone. Mojim veľkým problémom je teraz nekonzistencia švihu,“ povedal McIlroy, ktorý prvé kolo FedEx Cupu vynechal už v roce 2015. Vtedy sa tiež rozhodol, že do playoff vstúpi o týždeň neskôr v Bostone.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv