Neprehliadnite

US PGA Championship – 2. kolo: Po nekompletnom kole vedie Woodland

 

Americký golfista Gary Woodland sa drží na čele turnaja US PGA Championship. Druhé kolo záverečného majoru sezóny ale ešte nie je kompletné, pretože sa v piatok kvôli búrke na ihrisku v Bellevire nedohralo.

Woodland stihol druhé kolo dokončiť a po dvoch dňoch má desať úderov pod par, čím v polovici turnaja vytvoril rekord US PGA Championship. „Nehral som tak dobre ako prvý deň, ale vďaka železám som sa udržal v hre,“ povedal Woodland.

Dotiahnuť turnaj k premiérovému major titulu nebude však pre Woodlanda vôbec jednoduché. O ranu späť je jeho krajan Kevin Kisner a na dostrel sa dotiahli ďalší favoriti.

Tohtoročný šampión US Open Brooks Koepka stráca na lídra dve rany, potom čo rovnako ako Charl Schwartzel z JAR zahral druhý deň vynikajúcich 63 úderov. Svetová jednotka Dustin Johnson už je štvrtý a stráca tri rany rovnako ako Rickie Fowler, ktorý však ešte druhé kolo nedokončil.

Kolo nedohral ani Američan Tiger Woods. Štrnásťnásobný major víťaz sa pritom v piatok rozbehol a počas siedmich jamiek zapísal tri berdíky. „Išiel som správnym smerom,“ povedal štvornásobný kráľ US PGA Championship.

Možno ale môže zo sobotňajšej dohrávky tiež ťažiť, pretože ihrisko bude po daždi mäkké. „Čaká nás dlhý deň.“ Obhajca titulu Justin Thomas z USA je zatiaľ na skóre -2, ale má pred sebou v skupine s Woodsom ešte 11 jamiek druhého kola.

Skórovať sa zatiaľ nedarí ďalšiemu z favoritov Rorymu McIlroyovi. „Už som zahral šestnásť parov v rade, tak azda to skoro zlomím. Možno mi to po ráne bude vyhovovať,“ uviedol Severný Ír.

Kat je zatiaľ na hranici paru. Do záverečných kôl s najväčšou pravdepodobnosťou neprejdú napríklad Španiel Sergio García, víťaz aprílového US Masters Patrick Reed z USA ani Bubba Watson, ktorý v tomto roku vyhral už tri turnaje, ale po dvoch dňoch má skóre +8.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv