Neprehliadnite

US PGA Championship – 1. kolo: Fowler sa dobre rozbehol, Woods zachraňoval pokazený štart

 

Americký golfista Rickie Fowler rozbehol dobre turnaj US PGA Championship a naznačil, že prišiel jeho čas získať prvý major titul. Úvodný deň v St. Louis zahral päť úderov pod par a v rozohranom 1. kole sa dostal do čela. Jeho krajan Tiger Woods na prvých dvoch jamkách chyboval a nakoniec došiel v pare.

Fowler začal na ihrisku Bellerive rozvážnejšie, po prvých deviatich jamkách mal ranu pod par, ale v druhej polovici kola pridal štyri berdíky. „Som samozrejme spokojný, ale turnaj sa nevyhráva vo štvrtok,“ výstižne poznamenal  29-ročný zámorský mladík, ktorý už trikrát skončil na turnaji z kategórie major druhý, naposledy tento rok na US Masters.

Na delenom druhom mieste sú zatiaľ so stratou dvoch úderov aj víťaz US PGA Championship z roku 2015 Jason Day z Austrálie alebo Stewart Cink z USA. Woods vstúpil do turnaja mizerne. Na prvej jamke zapisoval bogey, na druhej trafil druhou ranou vodu a bolo z toho double bogey. Viditeľnú počiatočnú frustráciu ale dokázal rýchlo zahnať a nakoniec sa dostal na par.

Rovnako na tom je aj ďalší z favoritov Rory McIlroy zo Severného Írska, Američan Justin Thomas má skóre -1. Prvý hráč sveta a jeden z adeptov na titul Dustin Johnson bol o 22.00 h SELČ ešte na ihrisku. Američan mal za sebou šesť jamiek a po bogey a birdie išiel v pare.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv