Neprehliadnite

DeChambeau terčom kritiky za nešportové správanie

 

Nečakaný kolaps predviedol vo finálovom kole turnaja Porsche European Open sympatický golfista Bryson DeChambeau. Američan s tradičnou bekovkou na hlave po nevydarenom finiši predviedol veľmi nekorektné podanie ruky víťazovi turnaja.

Dvojnásobný šampión na US PGA Tour mal v nemeckom Hamburgu výborne rozohraný turnaj z kalendára najvyššej európskej túry. Delil vedenie po troch kolách, ale ani to mu na titul nestačilo. Nakoniec podpísal finálovú skórkartu za 78 rán a prepadol sa na delené trináste miesto.

To však nebolo všetko. Po víťaznom pate do birdie v podaní  Richarda McEvoya frustrovaný DeChambeau šokoval prítomných divákov. Víťazovi sotva potriasol rukou a bez minimálneho očného kontaktu prešiel okolo víťaza.

Kritické a negatívne ohlasy na maniere amerického golfistu na seba nedali dlho čakať. „Toto si proste nemôže dovoliť. Je jasné, že sa cítil frustrovaný, keď prišiel o titul, ale takáto reakcia je neakceptovateľná. Jasne ukázal svoju neúctu k súperovi a aroganciu,“ povedal Thomas Bjorn.

Fanúšikovia si tohtoročného šampióna The Memorial Tournament podali na sociálnych sieťach. DeChambeau preto bleskovo zaradil spiatočku. „Chcel by som sa ospravedlniť fanúšikom aj Richardovi. Moje reakcia bola nepatričná a nebude sa opakovať. Richard si titul zaslúžil, hral skvele. Ja sa teraz pripravím na ďalší týždeň a azda budem pokračovať vo svojich dobrých výkonom,“ reagoval na svojom profile DeChambeau.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv