Neprehliadnite

British Open: Spilková po vydarenom výkone v 2. kole prešla katom

 

Golfistle Kláre Spilkovej se mimoriadne vydarilo druhé kolo na major turnaji British Open a postúpila cez kat do víkendových bojov. Dvadsaťtriročná česká olympionička sa oproti štvrtku zlepšila o osem úderov a figuruje na delenej 41. pozícii.

Spilková v prvom kole v Lytham St. Annes potrebovala k absolvovaní 18 jamiek celkovo 76 rán a so štyrmi údermi nad par jej patrilo až 113. miesto. Dnes ale zahrala na linksovom ihrisku päť berdíkov a len jedno bogey, zapísala skóre 68 a celkovo je v pare. Lepšie než ona zvládli dnešné kolo už len dve golfistky.

Pražská rodáčka Spilková štartuje na British Open po piatykrát a na turnaji s dotáciou 3,25 milióna dolárov zopakovala svoj vlaňajší premiérový postup do finálových kôl. Vďaka dnešnému výkonu má šancu vylepšiť 69. miesto z minulého ročníku.

Druhá česká účastníčka turnaja Šideri Váňová, ktorá na turnaj postúpila z kvalifikácie, skončila so skóre +21 posledná. Do priebežného vedenia sa dostala s výsledkom -10 Thajčanka Pornanong Pchatlumová s náskokom jednej rany pred tromi súperkami.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv