Neprehliadnite

British Open – 1.kolo: Spilková figuruje až v druhej stovke

 

Českej golfistke Kláre Spilkovej sa nevydarilo prvé kolo na major turnaji British Open. Na ihrisku v Lytham St. Annes potrebovala k absolvovaní 18 jamiek až 76 rán a so štyrmi údermi nad par sa delí o 113. miesto. Druhá česká účastníčka Šideri Váňová, ktorá do hlavnej súťaže postúpila z kvalifikácie, uzatvára so skóre +15 výsledkovú bilanciu.

Spilková prvú polovinu zvládla s jediným bogey a dvoma birdie, ale skóre -1 jej vydržalo len do 11. jamky, na ktorej namiesto predpísaných piatich úderov zahrala deväť. Vo zvyšnej časti kola skórovala už len raz a deň zakončila dvoma bogey. Lídrom poradia na British Open je Austrálčanka Minjee Lee so siedmimi ranami pod par.

Spilková na prestížnom turnaji s dotáciou 3,25 milióna amerických dolárov štartuje už po piatykrát. Vlani na ňom premiérovo prešla katom do finálových kôl a obsadila 69. miesto. V tejto sezóne po prvý raz štartovala na US Open a v júni v Alabame sa do finále neprebojovala.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv