Neprehliadnite

Thornberry Creek Classic: Sei Young Kim má titul aj nový rekord na LPGA Tour

 

Neuveriteľné golfové predstavenie pripravila na turnaji Thornberry Creek Classic kórejská hviezda Sei Young Kim (Kim Si-jong). Vo Wisconsine triumfovala s rekordným skóre 31 rán pod par a o štyri údery vylepšila rekord americkej série LPGA.

Sei Young Kim počas štyroch kôl na ihrisku v Oneide s parom 72 potrebovala celkovo len 257 úderov a o deväť rán predstihla druhú Carlotu Cigandaovú zo Španielska. Doterajšie maximum okruhu vylepšila 25-ročná ázijská hráčka o štyri rany.

Pred dvoma sezónami Sei Young Kim vyhrala turnaj Founders Cup s výsledkom -27 a napodobnila bývalú švédsku hviezdu Anniku Sörenstamovú, ktorá takto dominovala v roku 2001 na akcii Standard Register Ping.

Po Founders Cupe som si dala nové ciele a priala som si prekonať rekord tour. Je to ale neuveriteľné,“ povedala Sei Young Kim po siedmom triumfe na LPGA v kariére a prvom v aktuálnej sezóne.

Pred nedeľným záverečným kolom bola na skóre -24. „To už som cítila trochu tlak. Nebolo jednoduché udržať nervy na uzde,“ priznala víťazka. Česká profesionálka Klára Spilková vo Wisconsine nepostúpila o jednu ranu do víkendových finálových kôl a s celkovým skóre -3 obsadila 79. miesto.

Konečné výsledky turnaja Thornberry Creek LPGA Classic nájdete tu:

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv