Neprehliadnite

Thornberry Creek Classic: Spilkovej v Oneide tesne uniklo finálové dejstvo

 

Jediná rana rozhodla o tom, že Klára Spilková si na turnaji americkej série LPGA v Oneide už počas víkendu nezahrá. V piatkovom 2. kole na podujatí Thornberry Creek Classic sa pritom česká golfistka zlepšila, zahrala dve rany pod par, ale s celkovým skóre -3 nakoniec obsadila 79. miesto. Na postup bolo treba skóre -4.

V druhom dejstve si profesionálka od našich západných susedov pripísala päť berdíkov a tri bogey. „Kat bol nízko, ale to je LPGA, mala som hrať lepšie. Druhé kolo sa mi hralo dobre a na posledných ôsmich jamkách som mala vždy šance na birdie. Nakoniec tam spadli aspoň tri,“ uviedla Spilková.

Teraz poletím domov a potom na tri týždne do Škótska. Možno budem hrať aj European Team Championship, to sa však ešte len uvidí. Mám za sebou množstvo nových skúseností a budem sa ich snažiť využiť v ďalšom priebehu sezóny,“ dodala Spilková.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv