Neprehliadnite

The Greenbrier Classic: Po 7 rokoch bozkal Kevin Na opäť trofej na US PGA Tour

 

O prvenstvo v tomto štatistickom ukazovateli zvyčajne nikto nestojí. Kevin Na sa v ňom posúval až na samotný vrchol. V kumulovaní top umiestnení bez víťazstva už v posledných sezónach na US PGA Tour takmer nemal konkurenciu.

Až na turnaji The Greenbrier Classic americký golfista kórejského pôvodu čakanie uťal a po bradatých siedmich rokoch získal na okruhu druhý titul. Hneď 65x sa na US PGA Tour prebojoval do elitnej desiatky.

Lenže ako chutná slasť z výhry? Zažil ju na Shriners Open v sezóne 2011 v Las Vegas a potom len sledoval, ako sa o kúsok ďalej s trofejami láskajú iní. „Toľko rokov som to mal na dosah a toľkokrát som zlyhal. O to lepšie sa teraz cítim,“ radoval sa ázijský rodák, ktorý v ôsmich rokoch s rodinou emigroval do USA.

Vo White Sulphur Springs mu fantasticky vyšli posledné tri dni, na ihrisku s parom 70 postupne zaznamenal výsledky 63, 65 a 64. Finále pritom sľubovalo vyrovnanú partiu, lenže 34-ročný Na fantasticky patoval. Na prvej deviatke zahral päť berdíkov zo šiestich jamiek a konkurenti sa nezmohli na odpor. Druhého Kellyho Krafta nakoniec Na porazil o päť úderov.

Golfista, ktorý je známy svojim rozvážnym prístupom ku hre a relatívne často kritizovaný za pomalú hru, po čerstvom triumfe rozdával úsmevy. „Nebol som si istý, či ešte niekedy dokážem vyhrávať, ale stále som veril, že to príde – skôr alebo neskôr,“ skonštatoval Na.

Výsledky turnaja The Greenbrier Classic nájdete tu:

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv