Neprehliadnite

Canadian Open: DJ v Kanade ako doma, pyšný Gretzky

 

Týždeň po neúspechu na British Open triumfoval prvý hráč svetového golfového rebríčka Dustin Johnson na turnaji v Oakville. Tridsaťštyriročný Američan vyhral Canadian Open po prvý raz v kariére, hoci na rovnakom turnaji skončil druhý už v rokoch 2013 a 2016.

V Ontariu zvíťazil Johnson so skóre -23 a s náskokom troch úderov pred dvojicou kórejských súperov. Byeong Hun An (An Pjong-hon) a Whee Kim (Kim Wi) sa po treťom dejstve delili s Johnsonom o prvé miesto, ale zámorský švihák zahájil finálový deň dvoma berdíkmi a samostatné vedení už nepustil.

Devätnásty profesionálny titul v kariére a prémiu 1,12 milióna dolárov vybojoval Johnson hneď v prvom štarte potom, čo po prvý raz v sezóne a zhodou okolností na slávnom majore neprešiel katom.

Turnaj v Kanade bol pre neho ale nemenej prestížny a mal na ňom veľkú podporu divákov, pretože má za manželku Paulínu, dcéru legendárneho hokejistu Wayne Gretzkého.

„Množstvo fanúšikov, ktorí fandili Wayneovi, teraz fandili mne. Boli skvelí a ja sa cítim ako čestný občan Kanady,“ uviedol Johnson. V aktuálnej sezóne triumfoval už po tretí raz a ako prvý po Tigerovi Woodsovi (pozn. v roku 2009) dokázal vyhrať v troch sezónach po sebe aspoň tri turnaje.

Konečné výsledky turnaja RBC Canadian Open nájdete tu:

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv