Neprehliadnite

Poulter vynadal turnajovému maršalovi za pasivitu

 

Anglický golfista Ian Poulter údajne počas 3. kola na turnaji Scottish Open verbálne napadol dobrovoľníka potom, čo zatiahol svoj drajv na prvej jamke do kríkov. Quintin Jardine, ktorý tam pôsobil ako maršal, si na jeho správanie sťažoval u riaditeľa turnaja.

Poulter však na sociálnej sieti predložil svoju verziu. Jardine, ktorý na prvej jamke pracoval ako maršal – dobrovoľník, napísal po list šéfovi event, ktorý zároveň zverejnil na svojom blogu. Obvinil v ňom Poultera, že mu nadával za to, že v kríkoch nehľadal Poulterov biely projektil ešte predtým, než hráč dorazil na miesto.

Pokiaľ by totiž Jardine na loptičku šliapol ako maršal, Poulter by mohol dropovať beztrestne. Ak by si na ňu šliapol sám, dostal by penalizáciu. Potom ako ostrovný borec odohral vedžkou svoju loptičku, zostal ešte chvíľu na mieste a počastoval dobrovoľníka niekoľkými ostrejšími výrazmi. Zatiaľ to však vyzerá, ako tvrdenie proti tvrdeniu.

„Som veľmi sklamaný z toho, čo maršal napísal, keď ma obvinil z cielených urážok na svoju osobu. Pýtal som sa ho, či našiel moju loptičku a on mi odpovedal, že je niekde tamto s tým, že na ňu nechcel stúpiť. Vysvetlil som mu, aký je v tom rozdiel, keď na ňu stúpnem ja alebo on. Potom som ventiloval svoju frustráciu niekoľkými nevyberanými slovami, ako to občas robím, ale myslel som to na seba. Nebolo to na adresu maršala, to som možno robil v minulosti,“ uviedol Poulter na Twiitteri, kde jeho konto sleduje pravidelne viac ako 2 milióny „followerov“.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv