Neprehliadnite

Open de France: Dejisko Ryder Cupu najviac sedelo Švédovi Norénovi

 

Švédsky golfista Alexander Norén vybojoval na Open de France jubilejné desiate víťazstvo na European Tour. Turnaj s dotáciou sedem miliónov dolárov ovládol 35-ročný hráč s náskokom jednej rany napriek tomu, že po troch kolách strácal na prvé miesto sedem úderov.

Záverečný deň zvládol na 67 úderov a zdolal o dve rany Škóta Russella Knoxa, Angličana Chrisa Wooda a Američana Juliana Suriho. Práve Suri siahal po víťazstve na turnaji, ale na poslednej jamke zapisoval double bogey.

Čierny deň prežil Norénov krajan Marcus Kinhult, ktorý išiel do posledného dejstva v úlohe lídra, ale 76 úderov ho zrazilo na piatu priečku. Pre víťazného Noréna to bolo vítaná vzpruha pred septembrovým Ryder Cupom.

Prestížny a tradičný duel medzi mužskými družstvami Európy a USA bude hostiť práve parížske ihrisko Le Golf National. Švédsky golfista Norén by v ostro sledovanej tímovej súťaži rád absolvoval premiéru. „Nesmierne veľa by to pre mňa znamenalo,“ povedal.

Konečné výsledky turnaja Open de France nájdete tu:

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv